Σχολή Ιππασίας Τατοΐου -Ιππικός Όμιλος Mega Sports

(Τατόϊ)

Για τους λάτρεις του αλόγου αλλά και για όσους επιθυμούν μια απόδραση από την καθημερινότητα …. τι καλύτερο από ένα μάθημα ιππασίας στην πιο οργανωμένη και ιστορική σχολή ιππασίας Τατοΐου στη Βαρυμπόμπη.

Για να γνωρίσετε την μοναδική αίσθηση της ιππασίας μπορείτε να έρθετε μόνοι, με φίλο/η ή και με το ταίρι σας. Η καταπληκτική αυτή Εμπειρία είναι το ιδανικό δώρο για όποιον αγαπάει τα ζώα και τις δραστηριότητες στη φύση. Το μάθημα γίνεται πάντοτε με τον απαραίτητο εξοπλισμό και υπό την εποπτεία του έμπειρου προπονητή κ. Δημήτρη Γιδαράκου, του οποίου τα 35 χρόνια εμπειρίας και το πλήθος των πρωταθλητών, που έχουν αποφοιτήσει από της σχολή του, εγγυώνται τις καλύτερες προοπτικές τόσο για τον άπειρο αναβάτη όσο και για τους πολύ προχωρημένους.

Πριν ή μετά το μάθημα έχετε την δυνατότητα να διδαχθείτε τα βασικά της ιπποκομίας και να χαλαρώσετε με τους φίλους και συναθλητές στο ήρεμο και φιλόξενο εντευκτήριο της σχολής.

Ειδικά για τους πολύ μικρούς φίλους του αθλήματος λειτουργεί τώρα το PONY CLUB.
Η πρώτη γνωριμία με το άλογο μπορεί να γίνει με απόλυτη ασφάλεια ήδη από την ηλικία των 4-8 χρόνων με τα πόνυ της σχολής (μικρόσωμα φιλικά ειδικά για παιδιά). Ο απαραίτητος εξοπλισμός παρέχεται από τη σχολή. Τα παιδιά εξοικειώνονται με τη συμπεριφορά του αλόγου και αποκτούν πολύ γρήγορα άνεση, ευλυγισία και αυτοπεποίθηση. (Πληροφορίες:  Λεωνίδας Δημητρίου τηλ. 6955740364)

Χρήσιμες Πληροφορίες:
• Τα μαθήματα ιππασίας παραδίδονται κάθε μέρα (εκτός Δευτέρας) πρωινές και απογευματινές ώρες. Το κόστος είναι πολύ προσιτό.
• Για τα πρώτα μαθήματα αρκεί ένα άνετο παντελόνι (κολάν κατά προτίμηση) και αθλητικά παπούτσια.
• Για ακόμη καλύτερες τιμές, παρέχονται πακέτα τρίμηνης συνδρομής.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, μπορείτε να επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις της σχολής στο Τέρμα Πασχαλιάς-Βαρυμπόμπη (κοντά στο αεροδρόμιο Τατοϊου)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932 206060
Facebook