Αθλητικό Κέντρο Ιππασίας Βαρυμπόμπης (Α.Κ.Ι.Β.)

Βαρυμπόμπη

Το Αθλητικό Κέντρο Ιππασίας Βαρυμπόμπης υποδέχεται μέσα στον καταπράσινο Δρυμό της Πάρνηθας Αθλητικά άλογα, άλογα βόλτας και εκπαίδευσης με φροντίδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Ως αθλητικό Σωματείο έχει αναδείξει Πρωταθλητές, Βαλκανιονίκες, συμμετοχές σε Πανευρωπαϊκούς, σε Εθνικές Ομάδες και στα 2 Iππικά Αθλήματα. Υπερπήδησης εμποδίων (Show Jumping) και Ιππικής δεξιοτεχνίας (Dressage)

Ελάτε και σεις να ζήσετε την μοναδική εμπειρία της επαφής με τα άλογα είτε για να ασχοληθείτε αθλητικά είτε για Μαθήματα από έμπειρους προπονητές και άριστα εκπαιδευμένα άλογα της σχολής

Η Σχολή Ιππασίας είναι τμήμα του Αθλητικού Κέντρου, το οποίο λειτουργεί για τη πρακτική και θεωρητική εκμάθηση ιππασίας σε αρχάριους.

Τα μαθήματα αυτά εμπλουτίζουν τις γνώσεις του εκπαιδευόμενου σε τεχνικές ιππασίας, φροντίδα ιπποσκευής, φροντίδα αλόγων και ρουτίνα σταβλισμού.

Η Σχολή Ιππασίας έχει ως φιλοσοφία τη καλλιέργεια ιππικής κουλτούρας στους αρχάριους ιππείς και αμαζόνες παρέχοντας τις βασικές θεωρητικές γνώσεις χειρισμού και φροντίδας των αλόγων αλλά και πρακτική εξάσκηση.

Τα άλογα της σχολής μας είναι διαλεγμένα με προσοχή για να είναι ήσυχα, αξιόπιστα και να καλύπτουν όλα τα στάδια της βασικής εκπαίδευσης των μελλοντικών αθλητών-φίλων της ιππασίας. Υπάρχουν μικρά, μεσαία και μεγάλα πόνυ όπως και άλογα ώστε να μπορούν να ξεκινάνε τις βόλτες τους παιδιά από 5 μέχρι …χρονών.

Κάθε χρόνο καινούργιοι μαθητές αποκτούν την Αδεια Ικανότητας Αθλητή και ξεκινούν την αθλητική τους πορεία από τον όμιλό μας.

Τέρμα Τύμβου Σοφοκλή
136 71 Βαρυμπόμπη
Τηλ. 6936594352
http://akiv-ippasia.gr